NU, wie zijn wij?

Wij zijn architecten van NU, die zich continu aanpassen aan de veranderende marktomstandigheden, die met u samenwerken, met u meedenken, u goed begeleiden in het bouwproces en dit steeds op een heldere manier begripvol aan u presenteren. Het resultaat moet in de basis een product zijn van u, dat door onze expertise gevormd wordt tot een eindproduct waar u trots op kunt zijn. Naast concrete bouwplannen verzorgen wij o.a. verbouwingen, quickscans, inmetingen, aanvragen welstand, aanvragen omgevingsvergunning, 3D impressies, werktekeningen, detailtekeningen, massastudies, presentaties, werkdocumenten, brochures, etc. Kortom voor al uw plannen is NU architecten de juiste partner.

Wij werken snel, accuraat en professioneel en zijn pas tevreden als u het bent!

   

Visie van NU

Ons startpunt als architect bestaat uit het aangaan van de dialoog met de opdrachtgever om te komen tot een duidelijke vraagstelling. Elke specifieke opgave staat geheel in relatie met zijn opdrachtgever en aanwezige context, wat ieder project specifiek en uniek maakt. Wij hebben dan ook niet de intentie enige stijl aan te hangen omdat het uiteindelijke product onder andere wordt bepaald door de gebruiker en zijn of haar ambitie, het budget en de regelgeving. Daarnaast schuwen wij de uitdaging niet om van de gebaande paden af te wijken en de aanwezige ruimte binnen de regelgeving en de wensen van onze opdrachtgevers op te zoeken. Wij streven naar een optimaal resultaat dat als vanzelfsprekend aanvoelt.

aanpak
aanpak

Aanpak van NU

Elke opdracht begint met een ontwerpende analyse van de randvoorwaarden zoals het programma van eisen, de locatie en de maatschappelijke context. Wat volgt is de vertaling naar het concrete ontwerp met de passende ruimtelijke opzet, materiaalkeuze en detaillering. Middels een 3D-model worden de plannen vroegtijdig inzichtelijk gemaakt en in goed overleg besproken met de opdrachtgevers. Indien gewenst verzorgen wij in samenspraak met de opdrachtgever en professionele partners, voor de benodigde vergunningen en de uitvoering.

Een geslaagd gebouw is immers altijd het resultaat van een goede samenwerking met de opdrachtgever.

Architecten van NU

NU architecten werkt voor en samen met zowel particuliere als professionele opdrachtgevers. Omvang van de vraagstelling of de opgave heeft bij ons geen invloed op inzet en creativiteit. Wij hebben alle kennis en ervaring in huis om een project, samen met een opdrachtgever, van initiatief tot en met uitvoering en oplevering te realiseren. Wij zijn allround, professioneel en met een gezonde dosis mensenkennis, creativiteit en ambitie.

In LEAN termen: de architect van NU maakt wat de opdrachtgever vraagt in een proces zonder verspilling.

aanpak
aanpak

Opdrachtgevers van NU

Iedereen is uniek, met een eigen identiteit. Wij luisteren aandachtig naar de specifieke wensen van onze opdrachtgevers en vertalen dit in nauwe samenwerking naar een uniek en helder ontwerp, immers (en dat wordt wel eens vergeten) klant is koning.

Met respect voor de wensen van onze opdrachtgevers, prikkelen we ze ook om verder te kijken. Wij delen onze ervaringen om ze aan het denken te zetten, om te komen tot een ontwerp dat als een 'maatpak' is afgestemd op de wensen van onze opdrachtgevers.

Enkele reacties van opdrachtgevers van NU >

BIM van NU

Architecten van NU werken natuurlijk ook met technieken van NU. BIM (Building Information Model) is een 3D werkmethodiek die ons in staat stelt het bouwproces inzichtelijk te maken voor alle betrokken partijen. Bovendien geeft het 3D model de opdrachtgever in een vroeg stadium inzicht in het ontwerp, waardoor mogelijke problemen aan het licht komen en u niet later voor verrassingen komt te staan.

aanpak
aanpak

Website van NU

Na lang wachten is het dan eindelijk zo ver... onze vernieuwde website is online en NU ook uitermate geschikt voor smartphones en tablets, zodat u altijd architecten van NU kunt raadplegen.

Meer informatie over de website van NU >